Grad Velika Gorica

Vijesti

U Kučama se gradi Vatrogasni dom

IMG_2480Nogometni klub Ban Jelačić i njegovih sedam selekcija koje svakodnevno tamo treniraju sada imaju novouređene prostorije. Naime, na domu vukovinskog nogometa obnovljena je fasada, stolarija i krov.

“Objekt nije obnavljan od 2000.-tih godina kada je od barake napravljen ostatak zidane zgrade i sada napokon, nakon dugo godina, smo dobili novu fasadu, krov i stolariju što je jako puno doprinijelo vizualnom izgledu kluba”, rekao je tajnik NK Bana Jelačića Mario Karapandžić.

Uređene prostorije kluba danas je obišao i gradonačelnik Dražen Barišić sa suradnicima te najavio što je još u planu za ovaj klub. Između ostaloga, plan je napraviti rezervni teren s umjetnom travom kako bi djeca i odrasli mogli trenirati cijele godine.

“Dugo godina nisu ovdje bili primjereni prostori za boravak igrača. Međutim, u posljednje tri godine uložili smo blizu blizu pola milijuna kuna u ovaj objekt i sada je on apsolutno u potpunosti u funkciji. Još je ostalo nekoliko manjih prostorija koje ćemo urediti u roku od godine dana”, rekao je Barišić.

IMG_2457