Grad Velika Gorica

Vijesti

'Kaj ima?' u Velikoj Gorici možete doznati putem vašeg smartphonea

kajimaU Goričkom klubu mladih predstavljena je mobilna aplikacija „Kaj ima?“. Riječ je o aplikaciji putem koje možete doći do svih informacija o događanjima na području Velike Gorice. Na njoj će se redovito ažurirati najave za kulturna, zabavna, sportska i edukativna događanja te koncerte i izložbe. Za razvoj aplikacije zaslužna su dvojica Goričana, Mario Dilberović i Marko Vrbančić.

„Svaki grad ima nekakvu vrst aplikacije, ali ne ovako sveobuhvatnu. U Zagrebu postoji slična aplikacija koja je u vlasništvu jedne medijske kuće. No, nije kao naša aplikacija proizašla iz grada, odnosno od nas mladih. Upravo je po tome naša aplikacija trenutačno jedinstvena na tržištu“, objasnio je koautor Mario Dilberović.

O ažuriranju informacija brinut će ekipa iz Goričkog kluba mladih. Pozvali su sve zainteresirane da im se priključe te svojim idejama i znanjima unaprijede ovaj projekt. Na predstavljanje ove korisne aplikacije došao je i gradonačelnik Dražen Barišić.

„Ovo što ste vi napravili i ova vaša aplikacija je itekako potrebna kako nama tako i vama. Mislim da ste svojim radom pokazali koliko ste veliki benefit za naš grad“, poručio je gradonačelnik.

Aplikacija je trenutačno dostupna za Android platformu i može se skinuti na Google Play store-u, a dostupna je i web verzija.