Grad Velika Gorica

Obavijesti

Danas počinju prijave za upis djece u dječje vrtiće - prvi put mogućnost prijave online

POZIV RODITELJIMA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI: Prijave od 2. do 15. svibnja, prvi put mogućnost prijave online

Sa željom da roditeljima olakšamo postupak upisa djeteta u dječji vrtić, ove godine pokrećemo online upise u sve velikogoričke dječje vrtiće.

Zašto odabrati eUpis u dječji vrtić?

Online upisi omogućavaju roditeljima da prijave svoju djecu u vrtiće iz svoga doma ili s bilo kojeg računala, što znači da nema potrebe dolaziti u dječji vrtić.

Kako prijaviti dijete putem online obrasca?

Roditelj treba pratiti upute na web stranici eUpisi koja se nalazi na poveznici: eupisi.gorica.hr od 2. do 15. svibnja 2017.
Što s roditeljima koji ne žele koristiti mogućnost eUpisa?

Roditelji koji ne žele koristiti tu mogućnost, mogu upisati djecu putem Zahtjeva za upis, dostupnog na web stranicama vrtića i gradskoj web stranici te ga s dokumentima donijeti u vrtić u vrijeme koje je navedeno u Obavijesti o upisima.

Kako se provjerava istinitost podataka odnosno vjerodostojnost dokumentacije?

Originalnu dokumentaciju roditelji primljene djece dostavljaju u vrtić prilikom upisa djeteta, odnosno prije potpisivanja ugovora.

Kako i kada će roditelji saznati povratnu informaciju?

Rezultati upisa objavljuju se 30. svibnja 2017. na web stranicama dječjih vrtića.

Kome se obratiti u slučaju potrebe za dodatnim informacijama?

Najbolje je obratiti se u odabrani dječji vrtić (web stranice dostupne su u Obavijesti o načinu upisa). U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, možete se obratiti i u gradski Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport.