Grad Velika Gorica

Najave

SuDjelujte u ozelenjivanju Velike Gorice

drvored3Dođite na seminar o organiziranju zajednice s ciljem kvalitetnijeg upravljanja prirodnim resursima na području Grada Velika Gorica! Četvrtak 20.04.2017. s početkom u 10.00 sati; dvorana Gradske vijećnice, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica

Grad Velika Gorica u suradnji s udrugama Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Zelena mreža aktivističkih grupa i Udrugom gradova u Republici Hrvatskoj poziva vas na seminar i druženje s ciljem zajedničkog osmišljavanja sadržaja na javnim gradskim prostorima.
Na seminaru će se predstaviti građanske inicijative velikogoričkog kraja koje rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici kroz bolje korištenje prirodnih resursa (npr. uređenje zapuštenih ili nekorištenih javnih zelenih površina, ili obnova starih drvenih kuća).
Sudionici će kroz grupni rad razraditi moguće modele organiziranja zajednice za postizanje ciljeva građanskih inicijativa u suradnji sa Gradom Velika Gorica. Seminar se organizira u sklopu obilježavanja Dana planete Zemlje.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, ali radi ograničenog broja sudionika, molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje, uz naznaku imena i prezimena, prijave najkasnije do 18. 4. 2017. e-poštom na adresu daniel.rodik@door.hr

Preuzimanje: Pozivnica i program seminara