- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

I Goričani će se voziti za 4 kune

Posted By Gorica.hr On 10.02.2017. @ 15:35 In Vijesti | Comments Disabled

zet [1]Velikogoričani će od 1. ožujka, baš kao i Zagrepčani, kartu za vožnju od pola sata, plaćati 4 kune. Tako cijelo velikogoričko područje postaje jedinstvena zona prilikom kupnje pojedinačne karte.

- Ovo je rezultat dugotrajnog rada i pregovora s Gradom Zagrebom. Današnjim sastankom između mene i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića postignut je i konačni dogovor. Ovo je dokaz dobrih susjedskih i partnerskih odnosa između nas dvojice kolega i sretan sam što se zajednički trud i zalaganje isplatilo i što smo našim sugrađanima omogućili jeftiniji prijevoz – istaknuo je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Na današnjem sastanku, na kojem su uz gradonačelnika Dražena Barišića, nazočili i pročelnici Krešimir Ačkar i Zvonko Kunić, razgovaralo se i o gradnji crkve u Velikoj Mlaki, kao i o predškolskom odgoju u dječjim vrtićima dvaju gradova. Razgovori sa Zagrebom nastavljaju se i sljedeći tjedan, a vezani su uz autobusnu liniju prema Kvatriću te pitanje ZET-ove garaže u Velikoj Gorici.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2017/02/i-goricani-ce-se-voziti-za-4-kune/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/zet.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal