Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Prometna (ne)povezanost D.Lomnice

Poštovani,

umirovljenica sam koja nema automobil, pa mi svaki odlazak u Zagreb ili V. Goricu predstavlja problem. Naime, između 07,00 ili 11,30 nema nikakove prometne veze sa V.Goricom ili Zagrebom.
Moje razmišljanje je da bi, možda, cca 3 autobusa linije 268 mogli u tom periodu skrenuti/voziti preko D. Lomnice u oba smjera (npr. V.Gorica-D.Lomnica-Zagreb i obrnuto). Ili riješiti problem sa 3 linije minibusa, ako ZET misli da nema dovoljno putnika.
To nije samo moj problem, već i ostalih stanovnika D. Lomnice.

Zahvaljujem
Pozdrav
Snježana Pukec

4 komentara na: Prometna (ne)povezanost D.Lomnice

  • Josip

    Uz stanovnike Donje Lomnice taj problem imaju i stanovnici Gradića i Petrovine jer i oni ovise o liniji 310. Mogla bi se uvesti još 2-3 polaska busa 310 i tako najbrže riješiti problem

  • Antonija

    Slažem se.

    Gore navedena tri sela vrlo su loše povezana sa Zagrebom, još gore s Velikom Goricom.

    Pored loše autobusne povezanosti, žalosno je da izrazito loša povezanost putem željeznice, čija stanica se nalazi u Gradićima.

    Molim mjerodavne da poduzme potrebne radnje kako bi se provele potrebne promjene u cilju bolje povezanosti.

  • Ivona

    Obavezno se mora poduzeti nesto sto se tice linije 310, jer ima puno stanovnika koji nemaju drugog načina za prijevoz osim ovoga i jako je tesko uskladiti svakodnevne obaveze kad imamo ovako lošu povezanost sa Zagrebom, a da ne govorimo uopce o povezanosti s Velikom Goricom.

  • Karolina

    Te dodatne linije nikad neće biti ZET-u rentabilne, ali to i nije problem nas stanovnika. Mi smo tu žrtve. Djeca iz Petrovine koja idu u srednju školu u Vel. Goricu moraju ići autobusom do V.Mlake da bi se vračali u V.Goricu.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>