Grad Velika Gorica

Obavijesti

Obavijest građanima povodom najave pogoršanja vremenskih prilika

czPovodom najave pogoršanja vremenskih prilika koje se očekuju u slijedećih nekoliko dana, obavještavamo građane Velike Gorice da je Zapovjedništvo Civilne zaštite Grada Velike Gorice poduzelo sve potrebne preventivno–planske aktivnosti te stavilo u pripravnost operativne snage sustava Civilne zaštite, a to su Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica, komunalna poduzeća, Javna vatrogasna postrojba, udruge te ostale operativne snage sukladno potrebama na terenu.

Ukoliko na našem području ima građana koji u uvjetima ekstremne hladnoće borave na otvorenim mjestima ili mjestima koja nisu namijenjena za stanovanje pozivamo ih da se jave Centru za socijalnu skrb Velika Gorica ili izravno u prenoćište za beskućnike u Velikoj Kosnici. Predsjednici gradskih četvrti i mjesnih odbora mole se da u svojim naseljima obiđu osobe kojima je potrebna pomoć.

Zapovjedništvo Civilne zaštite prati situaciju na terenu i u slučaju potrebe za intervencijom angažirati će potrebne službe te dati dodatne upute građanima.