Grad Velika Gorica

Vijesti

Doček nove godine uz vatromet i pjesmu

nova-godinaVatromet, pjesma i ples obilježili su doček brojnih građana koji su 2017. godinu dočekali na Trgu Stjepana Radića, ali i onih koji su svratili u Buševec.

Niske temperature nisu spriječile Velikogoričane da novu godinu dočekaju na otvorenom. Uz pjesme u izvedbi Tamburaškog sastava Alibi i benda Retrodukcija Goričani su se zagrijali uz kuhano vino i ples na Galženici.

Dobre želje u novoj godini s pozornice je uputio i gradonačelnik Dražen Barišić, a točno u ponoć krenuo je i veliki vatromet koji je na nekoliko minuta osvijetlio goričku novogodišnju noć. Poseban pogled iz stana imali su i Goričani koji su vatromet promatrali iz topline svojih domova. Naravno, prije dočeka za “velike”, i djeca su se zabavljala na dočeku koji je za njih organiziran u 18 sati. Tom prilikom najmlađi Velikogoričani mogli su uživati u zabavnim pokusima, pjesmi i klizanju.

Vatromet je uz taktove bečkog valcera u 2017. uveo i posjetitelje manjeg dočeka u Buševecu. Tamo se u organizaciji Udruge Moj Buševec ponovno družilo na Trgu seljačke sloge.

Foto-galerije sa dočeka pogledajte na: VG Danas, Kronike Velike Gorice i City Portal.