Grad Velika Gorica

Vijesti

Jubilarno izdanje HVIDRA-inog turnira u novom terminu

hvidraHVIDRA-in malonogometni turnir ove godine slavi mali jubilej. Naime, ponajbolji hrvatski malonogometaši parketom Srednjoškolske dvorane trčat će po 25. puta. Ovogodišnje izdanje turnira donosi i nekoliko novih noviteta, a o svima njima javnost su danas izvjestili predsjednik velikogoričke HVIDRA-e, Mate Ćorić, tajnica Nataša Hader te vanjski suradnik, Milan Nesvanulica koji će im pripomoći u sportskom dijelu turnira koji starta 27. prosinca, dok je zavšnica turnira na rasporedu 8. siječnja 2017. godine.

-Naša je želja da ovaj turnir bude svima nama na ponos. Upravo zbog toga uvodimo i mlađe kategorije, prtiće i limače jer želimo da ta djeca rastu uz ovaj turnir- rekao je predsjednik Mate Ćorić.

Turnir prstića i limača je pozivni te će na njemu zaigrati jedino turopoljski klubovi, dok za seniorski i veteranski turnir koji će se ponovno igrati kroz repasaž nema ograničenja.

-Ponovno vraćamo repasaž tako da svaka momčad ima minimlano dvije utakmice. Jedna od novosti je i ta što će na ovom turniru moći suditi svi ponajbolji gorički suci- rekao je Milan Nesvanulica.

Fond nagrada je 50 tisuća kuna, pobjedniku seniorskog turnira pripast će 20, a veteranskog 10 tisuća kuna. Sve zainteresirane momčadi mogu se prijaviti do 22. prosinca do 17 sati na brojeve telefona 098/909-0523 te 091/785-9731. Izvlačenje parova održat će se 23. prosinca u Clubu 100 od 18 sati. Želeći pridobiti na masovnosti turnira, odnosno na što više domaćih ekipa, organizatori su odlučili smanjiti i kotizaciju, te ona za seniorski turnir iznosi 600 kuna, dok veteranske momčadi trebaju izdvojiti 500 kuna.