Grad Velika Gorica

Vijesti

Informatička edukacija nezaposlenih osoba

infoZahvaljujući socijalnom programu Grada Velike Gorice pod nazivom “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“, 12 nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica, s uspjehom je završilo informatičku edukaciju i steklo potrebne vještine za rad na računalu, koje će im umnogome pomoći u pronalaženju posla.

Grad Velika Gorica Program “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ namijenjen nezaposlenim osobama s područja Grada, provodi od 2006. godine i do sada ga je s uspjehom završilo više od 130 nezaposlenih osoba. Informatičku edukaciju za nezaposlene je u suradnji s Gradom Velikom Goricom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica provelo Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica u prostorijama Centra tehničke kulture Velika Gorica u Cvjetnom naselju. Predavanja i neposredan rad s polaznicima izvodio je prof. Vinko Lujić.

Polaznicima 11. obrazovne skupine je povodom završetka informatičke edukacije u petak 16. prosinca 2016. godine pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonko Kunić dodijelio prigodne diplome.