- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Prosinac u Gorici

Posted By Gorica.hr On 28.11.2016. @ 09:14 In Najave | Comments Disabled

klizanje [1]Paljenjem prve adventske svijeće na vijencu kod Muzeja Turopolja započela su i prosinačka događanja u našem gradu. Lucijini dani počinju 6. prosinca otvaranjem klizališta na Trgu Stjepana Radića.

Klizalište će na trgu biti sve do konca siječnja, a program će upotpuniti adventski sajam i selo Djeda Božićnjaka. Dan grada proslavit ćemo rođendanskim koncertom Crvene jabuke u nedjelju 11. prosinca na Trgu Stjepana Radića od 21 sat, a kao predgrupa će nas od 19:30 zabavljati TS Harmonija. Koncertu će prethoditi velika Povorka svjetlosti, koja će, predvođena Betlehemskim svjetlom krenuti nakon paljenja treće adventske svijeće od Muzeja Turopolja do Trga Stjepana Radića. U povorku se mogu uključiti svi građani, koji to žele.

Veliki koncert Božić u Gorici na kojem sudjeluju folklorna društva, zborovi, tamburaški sastavi i solisti bit će održan 30. Prosinca u novoj sportskoj dvorani s početkom u 20 sati, a koncert se održava u organizaciji Grada Velike Gorice, Turističke zajednice i Velikogoričko odranskog dekanata.

Novu godinu dočekat ćemo također na Trgu Stjepana Radića, a cijeli prosinac obiluje događanjima u Pučkom otvorenom učilištu, koje priprema brojne koncerte, kazališne predstave i kino projekcije.

prosinac [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2016/11/prosinac-u-gorici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/klizanje.JPG

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/prosinac.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal