Grad Velika Gorica

Najave

Otvara se klub mladih

gkm1Gorički klub mladih napokon otvara svoja vrata mladima u četvrtak 10.11.2016. godine u Domu kulture Galženica, Trg Stjepana Radića 5/II kat. Nakon što je Grad Velika Gorica u suradnji sa Goričkom alternativno scenom, Savjetom mladih Grada Velike Gorice, Mrežom mladih Hrvatske i WYG savjetovanjem d.o.o. uspješno proveo projekt Mladi u fokusu i producirao novi Program za mlade Grada Velike Gorice u narednom trogodišnjem razdoblju, osmišljen je koncept pod nazivom Gorički klub mladih.

Gorički klub mladih predstavlja projekt Grada Velike Gorice u kojem se zajedno sa timom mladih i aktivnih ljudi stvara novi koncept djelovanja za mlade u Velikoj Gorici. Taj novi koncept ponuditi će prostor za mlade koji pruža prijateljsko, otvoreno i podržavajuće okruženje za mlade ljude, bez obzira na njihove interese ili iskustva. Mladi će u klubu moći provoditi svoje slobodno vrijeme u organiziranim sadržajima i raznim zabavnim, edukativnim, inovativnim i kulturnim aktivnostima. U Goričkom klubu mladih, mladi će moći potražiti savjet, informaciju ili jednostavno miran ali i zabavan prostor za sebe.
U četvrtak i petak, Gorički klub mladih imati će otvorena vrata za mlade, tako da će svatko moći doći i vidjeti kako klub izgleda.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane mlade koji imaju ideje ili se jednostavno žele uključiti u rad Goričkog kluba mladih da se jave na mail gorickiklubmladih@gmail.com i da posjete Facebook i Instagram stranice Goričkog kluba mladih na kojima mogu naći sve informacije o aktivnostima i zanimljivostima iz kluba.

Gorički klub mladih podržati će popularan mladi bend Pravila igre svojim koncertom povodom otvorenja Goričkog kluba mladih u Clubu 100 u 20.00 sati u četvrtak. Čeka nas dobra zabava uz odličan mladi bend koji će osim svojih hitova, odsvirati i mnogo poznatih domaćih i stranih pjesama. Koncert počinje u 20.00 sati i trajati će do 23.00 sata. Ulaz je besplatan.

gkm2