Grad Velika Gorica

Iz medija

Hrvatska pošta odabrala izvođača radova za sortirni centar u Velikoj Gorici

postaHrvatska pošta potvrdila je kako je za izgradnju novog sortirnog centra u Velikoj Gorici odabrana ponuda zajednice ponuditelja Presoflex gradnja d.o.o. i GH Holding d.d., piše Poslovni.hr.

Kriterij odabira bila je najniža cijena valjanih ponuda. Slijedi 15-odnevni rok mirovanja na sklapanje ugovora, a daljnji tempo diktirat će eventualne žalbe.

Požeška tvrtka Presoflex gradnja i slovenski GH Holding licitirali su s najnižom cijenom od 154,46 milijuna kuna. U sklopu projekta u Vukomeričkoj ulici sagradit će se i ukupna komunalna infrastruktura, interne prometnice i 540 parkirnih mjesta za osobna i tehnološka vozila. Kako bi se kompleks uklopio u okolinu, hortikulturno će se urediti 16.000 kvadrata zelenih površina.

Kako smo već pisali, u novom logističkom centru planira se centralizirati razrada pošiljaka, prijevoz i međunarodni poslovi, čime bi se napravio velik korak prema krajnjem cilju, a to je zauzimanje pozicije regionalnog lidera u poslovima kompletne logistike – vizija je Hrvatske pošte.

Izvor: Poslovni dnevnik / VG Danas