Grad Velika Gorica

Obavijesti

Za vikend zatvoren uži centar grada

gastro9Uži centar grada, od Tržnog centra do skretanja u Ulicu Šetališta F.Lučića, zbog održavanja proslave 20.obljetnice Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice i manifestacije Gastro Turopolja zatvara se za sav promet vozilima od subote 15.10. u 16 sati do nedjelje 16.10. do 24 sata.

Promet iz smjera Siska prema Zagrebu odvijat će se obilazno tj. na ulazu na Trg kralja Tomislava preusmjeravat će se desno na Ul. A. Cvetkovića, zatim Ul. A. Šenoe, Šetalište F. Lučića i dalje na Zagrebačku. Promet iz smjera Zagreba prema Sisku odvijat će se normalo bez ograničenja. Vozače iz smjera Siska se poziva da koriste obilazne pravce.

Zbog održavanja manifestacije pojedine autobusne linije s terminala Velika Gorica prometovat će djelomično izmijenjenim trasama, a u užem gradskom središtu, odnosno u zoni terminala primjenjivat će se posebna prometna regulacija.

Javni prijevoz putnika preusmjeravat će se s terminala u Velikoj Gorici na Trg kralja Petra Krešimira IV, Sisačkom ulicom, sjevernom obilaznicom Velike Gorice (Avenija Pape Ivana Pavla II) do križanja s Rakarskom ulicom gdje linije koje voze prema Zagrebu; Mraclinu, Kozjači i Velikoj Buni skreću lijevo na Rakarsku, pa nadalje Zvonimirovom do križanja sa Zagrebačkom. Linije za Sase, Strmec Bukevski i Pleso na križanju Avenije Pape I.Pavla II i Rakarske ulice skretat će desno na Rakarsku ulicu i dalje svojom registriranom trasom.

Početno-krajnje stajalište za redovnu autobusnu liniju 268 privremeno se izmješta na novu lokaciju Trg kraja Petra Krešimira IV kod kućnog broja 8 i 9.