Grad Velika Gorica

Obavijesti

Odluka o dodjeli financijskih sredstva udrugama za provedbu programa i projekta iz područja poljoprivrede u 2016. godini

Na temelju članka 18. Poslovnika o radu Gradonačelnika Grada Velike Gorice (Službeni glasnik Grada Velike Gorice br. 01/15 i 6/15) i članka 20. Pravilnika o financiranju udruga i drugih neprofitnih organizacija iz proračuna Grada Velike Gorice (Službeni glasnik Grada Velike Gorice broj 1/16), Gradonačelnik Grada Velike Gorice dana 21. listopada 2016. godine, donosi Odluku o dodjeli financijskih sredstva udrugama za provedbu programa i projekta iz područja poljoprivrede u 2016. godini

I.
Ovom se Odlukom utvrđuju iznosi financijske potpore udrugama koje su se prijavile na Javni poziv za dodjelu financijskih potpora udrugama za provedbu programa i projekta iz područja poljoprivrede u 2016. godini.

II.
U 2016. godini će se iz proračuna Grada Velike Gorice financirati provedba programa/projekata iz područja poljoprivrede u ukupnom iznosu od 15.000,00 kuna, i to:

poljoprivreda

III.
Grad Velika Gorica će sa svim udrugama iz ove Odluke zaključiti Ugovor o financijskoj potpori kojim će se regulirati međusobna prava i obveze.

IV.
Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Službenom glasniku Grada Velike Gorice.