Grad Velika Gorica

Vijesti

Miholje u Kozjači

kozjacaDan MO Kozjača pod nazivom “Miholje u Kozjači” obilježen je 1. i 2. listopada 2016. Obilježavanju dana mjesnog odbora nazočio je gradonačelnik Dražen Barišić sa suradnicima.

1. listopada 2016. g. (u subotu) započeo je program sa svečanom sjednicom početkom koje je pozdravni govor i izvještaj o radu podnio predsjednik vijeća Mjesnog odbora Kozjače Josip Jerleković.
Nakon sjednice započeo je progodni kulturno-umjetnički program u društvenom domu uz gostovanje učenika OŠ Slavko Kolar područna škola Kozjača.

U 2016. godini realizirani su slijedeći projekti na području mjesnog odbora Kozjača: asfaltirana je ulica Bužin u duljini 200 m, u tijeku je sanacija Kozjačke ulice gdje su radovi pri završetku, organizirano je domaćinstvo MNL Vukomeričke Gorice, kupljeni su golovi za školsko igralište, u suradnji sa školom Slavko Kolar i Zagrebačkom županijom preuređeno je grijanje u područnoj školi.

U nedjelju 2. listopada 2016. g. program je započeo sa Sv. Misom koju je predvodio je vlč. Ivan Kljunić, župnik iz Kravarskog.

U pripremi i realizaciji proslave dana MO Kozjače uz članove vijeća MO-a pomagali su i članovi Sportkog društva Kozjača i članovi lovačkog društva Kuna.
Nakon Sv. Mise organiziran je prigodni domjenak u društvenom domu za sve goste.