- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Gradonačelnik Barišić primio predstavnike Obrtničke komore Zagreb

Posted By Gorica.hr On 06.10.2016. @ 08:30 In Vijesti | Comments Disabled

obrtnici [1]Na jučer održanom sastanku Obrtničke komore Zagreb i Grada Velike Gorice prisustvovali su predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić, potpredsjednik Antun Trojnar, potpredsjednik Ivan Leščić, tajnik Goran Čanković i predsjednik Udruženja obrtnika Velika Gorica Vlado Mikulčić.

Tema sastanka bila je suradnja Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika Velika Gorica i Grada Velike Gorice u zaštiti i razvoju obrtništva na području Grada. Predstavnici Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika Velika Gorica izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa Gradom, te činjenicom da Grad Velika Gorica svojim programima sustavno radi na zaštiti i razvoju obrtništva na području Grada Velike Gorice.

Posebno su istaknuti programi za stipendiranje učenika za deficitarna obrtnička zanimanja, program dodjele potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti, te program mentora praktične nastave koje Grad Velika Gorica kontinuirano provodi unutar Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU kao ključni u zaštiti i razvoju obrtništva. Dogovorena je daljnja suradnja Grada Velike Gorice i Obrtničke komore Zagreb u dijelu promidžbe obrtničkih zanimanja i aktivnosti Obrtničke komore. Grad Velika Gorica komori je ponudio prostor za promidžbu u svojim glasilima i na web stranicama Grada.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2016/10/gradonacelnik-barisic-primio-predstavnike-obrtnicke-komore-zagreb/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/obrtnici1.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal