Grad Velika Gorica

Vijesti

Arijana Mrkonjić dobitnica prestižne nagrade Hrvatske turističke zajednice

arijana1Djelatnica VG Komunalca Arijana Mrkonjić dobitnica je nagrade ”Djelatnika godine u horitkulturi” koju dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica. Nagrada joj je uručena sinoć na manifestaciji Dani hrvatskog turizma koja se održava u Bolu na Braču.

Arijani je na ovoj prestižnoj nagradi čestitao i gradonačelnik Dražen Barišić.

– Arijani i njezinim suradnicama iz VG Komunalca zahvaljujem na svom uloženom trudu i čestitam na zasluženoj nagradi – rekao je gradonačelnik Barišić.

- Jako sam iznenađena nagradom, bila sam u velikom šoku što je baš meni dodjeljena. Naravno, drago mi je i sretna sam jer je to svojevrsna nagrada za dugogodišnji rad u VG Komunalcu, rad za naš grad i građane – rekla je Arijana Mrkonjić.

U VG Komunalcu radi već 13 godina, a od 2006. godine je voditeljica poslovne jedinice održavanja javnih zelenih površina. Na natječaj HTZ-a prijavili su je tvrtka u kojoj radi, VG Komunalac i Turistička zajednica Grada Velike Gorice, a prva je to nagrada koju je dobila ona osobno.

-Svi skupa smo oduševljeni i iznenađeni, cijela radna jedinica, jer se konstantno zajedno trudimo, s onime što imamo i koliko imamo, strojevima i ljudima, da napravimo da grad bude čist i uredan i dajemo sve od sebe- dodaje Arijana.

arijana2