Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Građani predlažu

Semafor kod Cabane

Štovani,

interval zelenoog svjetla na semaforu kod Cabane je toliko prekratak da niti odrasla osoba nemože prijeći cestu, već ju na pola “uhvati” crveno. Zamislite kako tek onda prvačići i ostala onako zaigrana školska djeca onda prelaze.
Molim gradske oce da probaju jednom preći isti taj semafor pa da nam iznesu svoja zapažanja.
Također molim odgovorne da “produlje” interval prolaska kako bi naša djeca sigurno i bez žurbe mogla preći cestu

Unaprijed zahvalan,

Božo

3 komentara na: Semafor kod Cabane

 • Božo

  …a i na semaforu kod robne kuće je ista situacija…ne znam kako je kod Rota (pretpostavljam da je isto kratak jer se nalaze na istoj prometnici)…problem je što djeca dođu na pola ceste i upali im se crveno…i onda stanu zbunjena jer ne znaju kamo dalje – nastaviti ili se vratiti natrag… Molim Vas da produljiti intervale koliko je god moguće radi sigurnosti naše djece… A na tom potezu zaista puno djece prelazi cestu…

  Hvala…

 • MLADEN

  Trebalo bi iza asnovne skole Kumicic postavit prepreke jer se
  Auti parkiraju na stazu pa djeca moraju gacat po blatu.

 • Dražen Šego

  Kod robne kuće je prekratak, a kod Rota (pretpostavljam da je riječ o Roto centar, trgovina pićem) je ok. Mada, to je tako od kada sam ja u školu išao, a to je pred 30 godina. I nikome nije palo na pamet to malo modificirati.
  Što se tiče parkinga iza Eugena Kumičića to je malo teži slučaj jer kombi dovaža invalide na trening u školsku dvoranu. Ali ako se malo potrude sigurno mogu smisliti pametno riješenje i isto tako barem iscrtati cestu prema zadnjem dijelu škole i parking uz dvoranu. Roditelji dovoze djecu u školu i krkljanac nastaje.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>