Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Izgradnja pločnika u Teslinoj ulici

Stanujemo u Teslinoj ulici koja nema nogostupa i puna je rupa koje se stalno popravljaju odnosno krpaju. Dio Tesline ulice od strane Kolodvorske pa do Kolareve ulice je dobio novi asfalt i pločnike, a dio ulice od Kolareve do Kurilovečke nije dobio novo ruho. Djeca nam nemaju gdje hodati, automobili jure po ulici i špricaju pješake jer su rupe na cesti pune vode. Svi građani naše ulice cijenili bismo kad biste ju doveli u red.

lp

Mirna Brkić Pavišić

1 komentar na: Izgradnja pločnika u Teslinoj ulici

  • Marko Tomić

    Također trebalo bi obnoviti većinu cesta po gradu, od rupa i graba gdje se čak naplaćuje parking pa da ne spominjemo oko Doma Zdravlja (što je sramota), Kolodvorsku, Kurilovec, Kolareva i veći dio ostalih manjih cesta.
    Od visine komunalnih naknada većina tih cesta osim par loše napravljenih zakrpa nije taknuta od kada su puštene u promet, što je za Veliku Goricu porazan podatak pošto su očito svi navikli da jedino tako i može biti.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>