Grad Velika Gorica

Obavijesti

Javna rasprava: Ishođenje okolišne dozvole za postojeće postrojenje za intenzivni uzgoj peradi 'Peradarska farma Ribnica'

Od ponedjeljka 8. kolovoza, do utorka 6. rujna 2016. godine u tijeku je javna rasprava u predmetu „Zahtjev za ishođenje okolišne dozvole primjenom općih obvezujućih pravila za postojeće postrojenje za intenzivni uzgoj peradi »Peradarska farma Ribnica« iz Ribnice, Novo Čiče, Zagrebačka županija“, koja se provodi na području Grada Velike Gorice.

Uvid u Zahtjev u sklopu javne rasprave može se ostvariti u navedenom razdoblju, u vremenu od 8,00 do 15,00 sati u zgradi gradske uprave Grada Velike Gorice u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 34, soba 421 na 4. katu. Ista dokumentacija objavljena je na web stranici i dostupna je na sljedećoj poveznici:

Zahtjev – Nujić Marko d.o.o. (PDF)

Oglas o javnoj raspravi (PDF)

Predstavljanje Zahtjeva održat će se u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37, u velikoj vijećnici (1. kat) u srijedu 31. kolovoza 2016. godine s početkom u 13,00 sati.
Do zaključenja javne rasprave mišljenja, prijedlozi i primjedbe o Zahtjevu mogu se upisivati u knjigu primjedbi na mjestu javne rasprave ili se mogu dostaviti pisanim putem na jednu od adresa provoditelja javne rasprave: Grad Velika Gorica, Upravni odjel za urbanizam i zaštitu okoliša, HR-10410 Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34 ili Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, HR-10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 72/V.