Grad Velika Gorica

Obavijesti

Obavijest o Javnom uvidu u Program gospodarenja za šume privatnih šumoposjednika gospodarske jedinice „Vukomeričko Kravarska brda“

sumaOdjel za uređivanje šuma UŠP Zagreb obavještava sve zainteresirane da su radovi na izradi Programa gospodarenja za šume privatnih šumoposjednika gospodarske jedinice „Vukomeričko Kravarska brda“ s važnošću od 2015. do 2024. godine pri kraju.

Ova gospodarska jedinica obuhvaća sljedeće katastarske općine: KO Bukovčak, KO Novo Brdo, KO Kravarsko, KO Kozjača, KO Cerovski Vrh, KO Cvetković Brdo, KO Dubranec, KO Vukomerić i KO Gustelnica.
Uvid u prijedlog Programa može se izvršiti u razdoblju od ponedjeljka 20. lipnja do petka 8. srpnja 2016. godine u prostorijama Šumarije Velika Gorica, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.
Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida na adresi Šumarije Velika Gorica, Kneza Branimira 1, 10410 Velika Gorica, ili poštom na adresu UŠP Zagreb, Nazorova 7, 10000 Zagreb.
Javna rasprava planira se održati u četvrtak, dana 7. srpnja 2016. godine s početkom u 10 sati u prostorijama lugarnice Krušak na adresi Krušak bb, Velika Buna.