Grad Velika Gorica

Obavijesti

Javni poziv: državno natjecanje u oranju

Grad Velika Gorica, Hrvatska udruga za organizaciju natjecanja orača i Business Park Meridian 16 organizatori su 14. državnog natjecanja u oranju i 5. državnog natjecanja u oranju konjima, koja će se održati na prostoru radne zone Vukovinsko polje u periodu od 26.08.-28.08.2016.

Suorganizatori manifestacije su Zagrebačka županija, Poljoprivredna savjetodavna služba, Turistička zajednica grada Velika Gorica, LAG Zrinska Gora – Turopolje i VG Komunalac.
U sklopu natjecanja bit će organiziran i sajam gospodarstva (malo i srednje poduzetništvo, OPG i poljoprivreda, ustanove i institucije) te kulturno-umjetnički i zabavni program uz bogatu ugostiteljsku ponudu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele sudjelovati u sklopu gospodarskog sajma te predstaviti i promovirati svoje proizvode ili usluge da se odazovu ovom Javnom pozivu.

Dokumenti koji se trebaju dostaviti:
- motivacijsko pismo
- preslika izvatka iz odgovarajućeg registra iz kojeg je vidljiv osnivač, struktura i vlasništvo
- preslika obavijesti Državnog zavoda za statistiku o razvrstavanju subjekta prema
NKD-u (trgovačka društva)

Odabrani prijavitelji dobivaju besplatan izložbeni prostor, a sve ostale troškove snose samostalno.

Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Grad Velika Gorica, može zatražiti dodatnu dokumentaciju i obrazloženje.

Mjesto, način i rok dostave prijave:
Traženu dokumentaciju treba dostaviti u pisanom obliku ili osobno, u zatvorenoj omotnici s imenom i prezimenom, adresom podnositelja prijave, uz naznaku „prijava za sajam“, na adresu:

Grad Velika Gorica
Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU
Šetalište Franje Lučića 15
10410 Velika Gorica

Poziv će biti otvoren od 13.lipnja 2016. do 15.srpnja 2016. godine.

Sve ostale informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, ili na broj telefona 01/5520-522.