Grad Velika Gorica

Vijesti

Sutra počinje izgradnja autobusnih stajališta u Bapču

bapceGrad Velika Gorica sutra, 08.03.2016. godine, započinje s gradnjom para autobusnih stajališta u Bapču. Autobusna stajališta sastojat će se od dva perona na kojim će biti postavljene nove nadstrešnice za putnike i pješačke staze koja će voditi od LC306800 preko spojne ceste na pješački prijelaz Istočne obilaznice odnosno državne ceste D30.

U zoni novih autobusnih stajališta obilježit će se i dva nova pješačka prijelaza s upuštenim rubnjacima kao i druga prometna signalizacija (oznake na kolniku, prometni znakovi).
Radovi na ovoj građevini vrijedni su 252.367,63 kn, a izvođenje radova obavit će tvrtka VG komunalac d.o.o. Planirani rok završetka radova je početak mjeseca travnja 2016. godine (ovisno o vremenskim uvjetima).

Za vrijeme izvođenja radova na izgradnji autobusnih stajališta primjenit će se privremena regulacija prometa koja se ogleda u djelomičnom zatvaranju dijela jedne prometne trake LC306800 tako da će se promet motornih vozila i vozila javnog prijevoza putnika odvijati naizmjeničnim propuštanjem kojeg će regulirati fizička osoba.