Grad Velika Gorica

Najave

SuDjeluj na seminaru! Participativno upravljanje prirodnim resursima

U srijedu, 30. 3. 2016. godine od 11,00 do 17,30 sati u dvorani gradske uprave Grada Velike Gorice na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, održat će se u sklopu provedbe istoimenog projekta financiranog iz EU fondova, seminar „Participativno upravljanje prirodnim resursima“ koji zajednički organiziraju udruga Zelena mreža aktivističkih grupa (Z.M.A.G.) i Grad Velika Gorica, Ured za zaštitu okoliša.

Iako će cijeli seminar biti izuzetno zanimljiv zainteresiranoj javnosti, posebno treba naglasiti temu o utjecaju građana na gradski proračun, o kojoj će govoriti gđa Maja Stranić Grah, pročelnica za gospodarstvo, financije i proračun Grada Pazina, kao i primjer participativnog upravljanja u gradu Grenobleu (Francuska) o kojem će govoriti gradski vijećnik i direktor tvrtke za upravljanje vodama Eaux de Grenoble Olivier Bertrand.

Seminar se organizira kao dio Treće konferencije o dobroj ekonomiji u organizaciji Z.M.A.G.-a, a sudjelovanje je besplatno, no potrebna je prijava radi ograničenog broja sudionika. Prijave su moguće e-poštom na adresu daniel.rodik@door.hr, najkasnije do 29. 3. 2016.
Više informacija i program seminara pogledajte u prilogu:

Poziv na seminar

Program seminara