Grad Velika Gorica

Obavijesti

Javni poziv za predlaganje projekata udruga mladih i udruga za mlade

Na temelju Uredbe Vlade RH o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN br.26/15) te Odluke o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Velike Gorice za 2016. godinu namijenjenih financiranju programa ili projekata udruga mladih i udruga za mlade, Gradonačelnik Grada Velike Gorice objavljuje Javni poziv za predlaganje projekata udruga mladih i udruga za mlade.

Javni poziv objavljuje se u svrhu dodjele financijskih potpora za programe udruga mladih i udruga za mlade koji se provode za korisnike s područja Grada Velike Gorice u 2016. godini.

Rok za podnošenje prijedloga programa je 30 dana, a završava 31. ožujka 2016. godine. Ukoliko po završetku roka za podnošenje prijedloga, financijska sredstva osigurana za ovaj Javni poziv ne budu do kraja utrošena, Javni poziv će ostati otvoren do utroška sredstava za financiranje programa udruga mladih i udruga za mlade, odnosno do kraja 2016. godine.

Cjelovit tekst natječaja i svi potrebni obrasci nalaze se u prilogu.

Javni poziv – mladi (ZIP)