- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Drugi Let’s go party nadmašio prvo izdanje

Posted By Gorica.hr On 21.03.2016. @ 10:06 In Vijesti | Comments Disabled

letsgo21 [1]Slobodno vrijeme goričkih teenagera unazad mjesec dana dobilo je nov i zanimljiv dodatak. Večernji izlazak u Club 100 uz zanimljive sadržaje omogućio im je Grad Velika Gorica, čime je Let’s go party uz suglasnost roditelja postao sigurna zabava za mlade od 13 do 16 godina starosti.

Aspekt kulturnog uzdizanja na prvom mjestu

Na prvom partyju mlade je došao pozdraviti gradonačelnik Dražen Barišić, dok je ove subote “situaciju provjerio” pročelnik Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Krešimir Ačkar. “I ove subote na Let’s go out party došlo je više od stotinu mladih. To pokazuje da su djeca zadovoljna ovim našim programom i da je ovaj program gdje ona u kontroliranim uvjetima uz pripremljene programe mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme – pun pogodak!”, komentirao je sinoć Ačkar. Drugi po redu party za mlade ugostio je plesne skupine, nastupali su učenici Glazbene škole, karaoke su pokazale pjevačke sposobnosti, a neizostavan DJ performans mladima je priuštio dobru zabavu i ples. “Težimo na svakom sljedećem partyju omogućiti dobru zabavu, ali da nikako ne izostavimo aspekt kulturnog uzdizanja i elementarnog odgoja mladih u Velikoj Gorici.”, zaključio je Ačkar.

Karaoke “istrpile” pjevače

Institucije su sve pripremile i organizirale do sitnih detalja, no jesu li mladi zadovoljni partyjem? Goldie iz prvog razreda Gimnazije i Iva iz Osnovne škole Vukovina sinoć su u “Stotku” došle s prijateljima, a dobro raspoloženje malo su im pokvarile karaoke. No, kako je poznato da karaoke trpe i dobre pjevače i one bez sluha, uživale su kasnije u glazbi koju je puštao DJ. Zabavno je, kažu, no bilo bi još bolje uz malo – narodnjaka! Gloria i Veronika iz Vukovine bile su i na prvom Let’s go partyju. Sviđa im se atmosfera i izlazak s društvom, a osim za daškom narodne glazbe, bile su i u potrazi za simpatijama. Uz hitove Dine Dvornika i Tajčine “Hajde da ludujemo”, mladi su poželjeli ponovni dolazak u klub, jer kako su rekli: “Ako će biti ovako dobro, dolazimo i na treći Let’ go out party!”

Party jednom mjesečno do kraja školske godine

Ulaznica od 15 kuna opet je bila isplativa investicija učenicima koji su se dobro zabavili, ali i roditeljima koji su imali garanciju da su im djeca u sigurnim rukama, gdje im neće biti posluženo alkoholno piće ili dozvoljeno pušenje. Osim Grada i Cluba 100, u organizaciji partyja sudjeluju i osnovne i srednje škole, te policijska postaja čiji su djelatnici dežurali kod kluba od 19 do 22 sata. Informacije o izlascima doznati se mogu u školi ili na Facebook stranici Let’s go out. Iz grada najavljuju da će praksu održavanja partya imati do kraja školske godine, a ukoliko se pokaže interes, projekt za mlade nastavlja se na jesen.

letsgo22 [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2016/03/drugi-let%e2%80%99s-go-party-nadmasio-prvo-izdanje/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/letsgo21.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/letsgo22.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal