- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Turopoljska trka 13. ožujka

Posted By Gorica.hr On 11.02.2016. @ 16:56 In Najave | Comments Disabled

trka1 [1]Poznat je datum ovogodišnje 24. Turopoljske trke koju će na koncu nakon višetjednog sastančenja organizirati Maraton klub Velika Gorica. Termin utrke koja se s Radnikova stadiona seli u centar Velike Gorice, u Park dr. Franje Tuđmana je 13. ožujka. Osim promjene lokacije starta i cilja, trka ove godine ima i novu trasu pa će tako trkači osim Velikom Goricom trčati i Gradićima, Lomnicom i Lukavcem.

U sklopu Turopoljske trke održat će se se već tradicionalne polumaratonska i trka građa na 5 kilometara, te trke kadeta, mlađih i starijih juniora, te učeničke utrke. Uz taj natjecateljski dio, organizatori će organizirati i promotivnu utrku osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana u duljini od 400 metara.

Prijave za učeničke trke primat će se isključivo na dan utrke, odvojeno od prijava za utrke na 21 kilometar i 5 kilometara na štandu koji će voditi profesori tjelesne kulture. Prijave za plomaratonsku i utrku građana idu isključivo putem interneta na stranici Maraton kluba Velika Gorica, www.mkvg.hr.

Kotizacija za polumaraton iznosi 80 kuna, a na dan utrke 100 kuna, dok za sudjelovanje na utrci građana zainteresirani trkači trebaju izdvojiti 40 kuna ili 50 ukoliko se prijavljuju na dan utrke. Uplatu je potrebno izvršiti na žiro račun kluba: IBAN HR9723600001102397416.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2016/02/turopoljska-trka-13-ozujka/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/trka11.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal