- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

MOŠT objavio: Počinje bitka za Turopolje

Posted By Gorica.hr On 14.01.2016. @ 07:25 In Najave | Comments Disabled

fasnik1 [1]Stiglo je vrijeme da uz finu kapljicu nazdravimo demokratskim promjenama koje nam donosi MOŠT – nesuvisla lista! Prvo će pasti Turopolje i njegovo središte Velika Gorica od kuda naši kandidati za ministre Žir i Luk vuku svoje korijenje, a ministar Pajcek ima familijske veze od davnina.

- Kao i svaka revolucija i ova će započeti, a gdje drugdje, nego u birtiji! Na pregovore smo pozvali i gradonačelnika Velike Gorice g. Dražena Barišića kojemu ćemo rado objasniti kako je za Fašničku Republiku Turopoljsku, baš kakvu narod traži, najbolje da je vodi nezavisni Princ Fašnik i njegov Tim. O tekućim pitanjima ovih pregovora brinut će potpredsjednički kandidati Vid Balog i Davor Dretar Drele koji su svoje kapacitete već pokazali nebrojeno puta – javili su nam iz inicijative za osnivanje Fašničke R. Turopolje.

Stoga se pozivaju svi revolucionari i stručnjaci koji bi mogli pomoći u provođenju potrebnih reformi da se pridruže Princu u ponedjeljak, 18. siječnja, od 18 sati u caffe baru Oziris u centru Velike Gorice.

- Zauzvrat nudimo obilje dobre glazbe uz živu svirku grupe Saturnus, pokoju krafnu a vjerujemo da će se sve proći i uz popriličnu količinu C2H5OH i mineralne – poručuju Princ Fašnik i njegovi ministri Pajcek, Luk i Žir!


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2016/01/most-objavio-pocinje-bitka-za-turopolje/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/fasnik19.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal