- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Ključevi Grada u rukama Princa Fašnika i koalicije MOŠT

Posted By Gorica.hr On 19.01.2016. @ 07:13 In Vijesti | Comments Disabled

fasnik [1]Kao što se gradska vlast pribojavala, Turopolje je palo, s njime i Velika Gorica i to u ruke koalicije MOŠT i Princa Fašnika koji je zajedno sa svojim revolucionarima Bobijem i Rudijem te ministrima Pajcekom, Lukom i Žirom preuzeo ključeve grada.

-Revolucija kreće iz birtije starog poštenog turopoljskog imena Oziris, inače na obronkima Vukomeričkih gorica najdete prve piramide. Za početak proglašavamo obustavu rada dok ne dobijemo gemišt na račun stare vlade, to bumo im dali u minuli rad- naglasio je Drele koji je u fašničkoj republici dobio fašnički OIB i novo ime-Rudi.

Na primopredaji je bio i gradonačelnik Dražen Barišić te njegov zamjenik Ervin Kolarec, unatoč okupljenim revolucionarima sve je proteklo mirno uz domaću kapljicu i fine krafne, te svirku grupe Saturnus Princ Fašnik je odmah predložio da se krene na tekuća pitanja, a njegovi pomoćnici su rekli da im se prikupi 150 gemišta, pa da se vidi kak funkcionira demokracija.

U Veliku Goricu su tako stigle nove demokratske promjene koje nam donosi MOŠT – nesuvisla lista, a prvi potezi kreću već sutra.

- Prvi čin, na koji vas sve pozivam, bit će sutra na Galženici rušenje spomenika starom gradonačelniku. Sad budu mu digli spomenik preko noći, da ga jutro moremo zrušiti- rekao je Rudi i nazdravio staroj Barišićevoj vlasti, Turističkoj zajednici. Princu Fašniku i Fašničkoj Republici koja će vladati sljedeća tri tjedna u našem gradu.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2016/01/kljucevi-grada-u-rukama-princa-fasnika-i-koalicije-most/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/fasnik24.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal