- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Informatička edukacija nezaposlenih osoba

Posted By Gorica.hr On 15.12.2015. @ 11:13 In Vijesti | Comments Disabled

radionica [1]Novih 13 nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica je zahvaljujući socijalnom programu Grada Velike Gorice pod nazivom “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“, s uspjehom završilo informatičku edukaciju i steklo potrebne vještine za rad na računalu, koje će im umnogome pomoći u pronalaženju posla.

Grad Velika Gorica Program “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ namijenjen nezaposlenim osobama s područja Grada, provodi od 2006. godine i do sada ga je s uspjehom završilo više od 120 nezaposlenih osoba u deset obrazovnih skupina. Informatičku edukaciju za nezaposlene je u suradnji s Gradom Velikom Goricom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica provelo Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica u prostorijama Centra tehničke kulture Velika Gorica u Cvjetnom naselju. Predavanja i neposredan rad s polaznicima izvodio je tajnik Društva pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica, prof. Vinko Lujić.

Polaznicima 10. obrazovne skupine su povodom završetka informatičke edukacije u petak 11. prosinca 2015. godine svečano dodijeljene prigodne Diplome.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2015/12/informaticka-edukacija-nezaposlenih-osoba-3/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/radionica.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal