Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Vijesti

Informatička edukacija nezaposlenih osoba

radionicaNovih 13 nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica je zahvaljujući socijalnom programu Grada Velike Gorice pod nazivom “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“, s uspjehom završilo informatičku edukaciju i steklo potrebne vještine za rad na računalu, koje će im umnogome pomoći u pronalaženju posla.

Grad Velika Gorica Program “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ namijenjen nezaposlenim osobama s područja Grada, provodi od 2006. godine i do sada ga je s uspjehom završilo više od 120 nezaposlenih osoba u deset obrazovnih skupina. Informatičku edukaciju za nezaposlene je u suradnji s Gradom Velikom Goricom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica provelo Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica u prostorijama Centra tehničke kulture Velika Gorica u Cvjetnom naselju. Predavanja i neposredan rad s polaznicima izvodio je tajnik Društva pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica, prof. Vinko Lujić.

Polaznicima 10. obrazovne skupine su povodom završetka informatičke edukacije u petak 11. prosinca 2015. godine svečano dodijeljene prigodne Diplome.