Grad Velika Gorica

Najave

24. malonogometni turnir HVIDR-e u Velikoj Gorici

hvidraVeć tradicionalno početak nove godine u Velikoj Gorici kada je u pitanju sport započinje HVIDRA-inim malonogometnim turnirom koji će se ove godine održati po 24. puta. Termin odigravanja je od 3. do 10. siječnja u Srednjoškolskoj dvorani, a kao i prijašnjih godina turnir je podijeljen na seniorski i veteranski dio. U seniorskom dijelu turnira momčadi koje u prvom kolu dožive poraz kroz repasaž će tražiti nastavak turnira, dok veterani u prvom dijelu turnira igraju po skupinama nakon čega slijedi nokaut faza.

Kotizacija za nastup iznosi 800 kuna, a ukupni nagradni fond je 60 tisuća kuna. Pobjedniku u seniorskoj konkurenciji pripast će 25 tisuća kuna, dok će momčad koja će biti najbolja kod veterana kući ponijeti sedam tisuća kuna. Prijave i sve informacije za turnir mogu se dobiti na broj 091/7859-731, a svoju momčad možete prijaviti do 2. siječnja do 18 sati jer sat vremena kasnije u Clubu 100 će biti izvlačenje parova.

Na prošlogodišnjem turniru igralo je 59 momčadi, 40 u seniorskoj te 19 u veteranskoj konkurenciji, a naslove najboljih osvojili su CB Dobermann i SC Flegar.