Grad Velika Gorica

Vijesti

Velika Gorica predstavila se investitorima na međunarodnom sajmu REXPO 2015.

rexpoGrad Velika Gorica sudjelovao je 4. međunarodnom sajmu investicijskih projekata „Rexpo 2015“ održanom od 28. i 29. 10.2015. u Poslovnom centru Hypo Expo Zagrebu. Sajam namijenjen investitorima, izvođačima, projektantima, bankama, osiguravajućim društvima, investicijskim fondovima, ministarstvima, gradovima, županijama i svim ostalim zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicija okupio je veliki broj izlagača i posjetitelja.

U sklopu sajma održan je i Rexpo Forum na kojem su sudjelovali stručnjaci za EU fondove te predstavnici međunarodnih institucija i Europske komisije.

Grad Velika Gorica, kroz prezentacije, promovirao je svoje ključne razvojne i komunalne projekte, te svojao područja gospodarske namjene, u prvom redu Poduzetničku zonu Rakitovec. Štand Grada Velike Gorice posjetila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Važnost poticanja investicija doprinosi razvoju Grada te ga čini gospodarski zanimljivim i perspektivnim mjestom za ulaganje u Republici Hrvatskoj.

rexpo2rexpo3rexpo4rexpo5