Grad Velika Gorica

Obavijesti

Poziv na suradnju u Ljetopisu Grada Velike Gorice

Ljetopis_2015_5_Ljetopis Grada Velike Gorice posvećen je velikogoričkim temama – povijesti, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, sportu, a misao vodilja je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja. U dosadašnjih jedanaest brojeva, na skoro tri tisuće stranica, objavljeno je tristotinjak priloga s tisućama fotografija.

Dvanaesti broj Ljetopisa izlazi početkom iduće, 2016. godine. Na oko dvjesto pedeset do tristo stranica, tiskanih na kvalitetnom papiru, bit će objavljeno tridesetak priloga i obilje fotografija. Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Stoga vas pozivamo da svojim tekstom doprinesete raznovrsnosti i zanimljivosti našeg Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija.
Krajnji rok za dostavu teksta je 1. prosinca 2015. godine. Za sve upite i pojašnjenja možete se obratiti putem e – maila: kultura@pouvg.hr, miljenkomursic@gmail.com ili na tel: 6259 – 819 (kontakt osoba: Miljenko Muršić, urednik).