Grad Velika Gorica

Obavijesti

Poziv na radionicu ‘Proizvodnja i prodaja toplinske energije iz biomase’

biomasaRegionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) u suradnji sa Upravnim odjelom za poduzetništvo investicije i fondove EU organiziraju radionicu pod nazivom „Proizvodnja i prodaja toplinske energije iz biomase“.

Radionica će se održati u srijedu 4. studenog 2015.godine u prostorijama Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica s početkom u 9:30 sati.

Cilj radionice je:

-pružiti informacije o tome što su sabirno-logistički centri za biomasu

-kako pokrenuti izgradnju sabirno-logističko centra za biomasu

Radionica je namijenjena prije svega zainteresiranim ulagačima ali i predstavnicima jedinica lokalne samouprave i potencijalnim sudionicima duž opskrbnog lanca (npr. privatni šumovlasnici, tvrtke koje pružaju šumarske usluge, prerađivači drvnih proizvoda, potrošači biomase) na području Velike Gorice. Radionicu će voditi Mr.sc Vladimir Šegon iz REGEA-e.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen.

Za prijavu za sudjelovanje na radionici i dodatne informacije kontaktirajte Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU 01/5559-233 ili na pere.curic@gorica.hr . Prijave su do 27. listopada 2015.godine.