Grad Velika Gorica

Obavijesti

Javna rasprava o prijedlogu Programa za mlade u petak 18.09.2015. u Pučkom otvorenom učilištu

Pozivamo Vas na Javnu raspravu o prijedlogu Programa za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. do 2018. godine koja će se održati u petak, 18. rujna 2015. godine, sa početkom u 9,30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica u Gradskoj vijećnici.

Iako je Javna rasprava o prijedlogu Programa za mlade Grada Velike Gorice aktualna na web stranici Grada Velike Gorice i web stranici projekta Mladi u fokusu, ovim putem želimo Vam predstaviti Program za mlade Grada Velike Gorice te Vam dati mogućnost da iznesete svoje mišljenje o njegovim ciljevima, mjerama i aktivnostima. Program za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. do 2018. možete preuzeti na web stranici Grada Velike Gorice www.gorica.hr.

Program za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. do 2018. drugi je strateški dokument za mlade kojeg donosi Grad Velika Gorica. Navedeni program želi osigurati kvalitetniji i sadržajniji život mladih u Gradu Velikoj Gorici kroz međusobnu suradnju predstavnika lokalne vlasti, lokalnih dionika i predstavnika mladih. Dokument se sastoji od 9 specifičnih ciljeva koji se vežu na 21 mjeru i 83 aktivnosti.

Predviđeno trajanje Javne rasprave je sat vremena.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite ili mail-om na adresu: mirna.gajski.jolic@gorica.hr ili na telefonski broj 01 6269 912.