Grad Velika Gorica

Vijesti

Grad osigurao pomoć Maraton klubu Velika Gorica

maraton1Uoči jučerašnjeg početka Kros lige do piste ZTZ-a su stigli i čelni ljudi grada, gradonačelnik Dražen Barišić i njegov zamjenik Ervin Kolarec koji su ispunili svoje obećanje.

Naime, za vrijeme Večernjakove tribine u Velikoj Gorici predstavnici kluba gradskom su vodstvu poručili kako su nakon Turopoljske trke ostali dužni 36 tisuća kuna, zbog čega im je zaprijetila i likvidacija. Dogradonačelnik Kolarec tada im je poručio „kako se dug neće vući, te da će biti riješen“.

Svoje obećanje gradsko je vodstvo i ispunilo te je predsjedniku kluba, Darku Mišeriću uručilo donaciju od 20 tisuća kuna kojom će klupsko vodstvo pokriti dio nastalih dugovanja.

– Gradonačelnik je ispunio svoje obećanje i pomogao nam u rješavanju duga. Zahvalni smo mu na tome, stvarno bi nam bio žao da Klub nakon petnaest godina rada mora zatvoriti svoja vrata, a mnogi od nas u Klubu su od samog osnutka 2001. godine i od tada se redovito svaki utorak održava velikogorička kros liga – rekao je predsjednik kluba Darko Mišerić.

maraton2