Grad Velika Gorica

Najave

U subotu Smotra vatrogastva, promet u centru zatvoren

vatrogasci1Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice organizira smotru vatrogasaca. Ista će biti održana sutra (subota, 9. Svibnja) s početkom u 10 sati.

Mimohod vatrogasnih vozila kretat će se od Javne vatrogasne postrojbe preko Trga Stjepana Radića do zgrade Gradske uprave. Na Trgu Stjepana Radića mimohodu vozila pridružit će se i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava u svečanim i radnim uniformama. Na smotri sudjeluje 30-ak vozila i 500-ak vatrogasaca, uključujući i djecu i mladež. Postrojavanje i sama smotra bit će održano ispred zgrade Gradske uprave, Trg kralja Tomislava 34.

Za vrijeme održavanja Smotre vatrogastva u Velikoj Gorici, od 10 do 13 sati sutra će vrijediti posebna regulacija prometa. Iz tog razloga Trg kralja Tomislava bit će zatvoren od križanja s Trgom kralja P. Krešimira IV do križanja sa Šetalištem Franje Lučića. Dakle, potez od Tržnog centra do Muzeja bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravac za vođenje linija javnog gradskog prijevoza putnika sa terminala Velika Gorica bit će Sisačkom ulicom, obilaznicom Velike Gorice (Avenija Pape Ivana Pavla II), Ulicom Hrvatske bratske zajednice te Zagrebačkom ulicom. Iz smjera Zagreba linije javnog gradskog prijevoza odvijati će se bez ograničenja.