Grad Velika Gorica

Najave

Počinje obilježavanje Tjedna Europe u Velikoj Gorici

euDanašnjom radionicom „EU i poduzetnici“ koja je organizirana u suradnji s HGk-om, počinje obilježavanje Dana Europe u Velikoj Gorici. Radionica ima za cilj predstavljanje Europske poduzetničke mreže, otvorenih natječaja za poduzetnike i predstavljanje iskustava dvaju goričkih poduzeća u prijavi i provedbi EU fondova.

Sutra, četvrtak, obilježavanje se nastavlja predstavljanjem programa za mlade uz radionicu „Otvorena vrata EU i mladi“, u 12 sati. Obilježavanje će završiti u petak, kada će od 11 do 13 sati, ispred Pučkog otvorenog učilišta svoje prezentacije održati djeca osnovnih i srednjih škola. Program „EU i djeca“ obuhvaća likovno izražavanje i stvaranje, glazbene i recitacijske prezentacije te kviz znanja za učenike osnovnih škola.

Za vrijeme trajanja Tjedna Europe biti će otvoren info punkt s informacijama i materijalima o EU na adresi Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica s početkom u 12:00 sati. Materijale su osigurali Grad Velika Gorica, Zagrebačka županija i je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj.