Grad Velika Gorica

Obavijesti

Poziv za sudjelovanje na međunarodnom sajmu Agrotravel 2015; prijave do 9. ožujka

agrotravelUpravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU objavljuje javni poziv poduzetnicima, obrtnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i udrugama s područja Grada Velike Gorice (uključujući Općine Orle, Kravarsko i Pokupsko) za sudjelovanje na međunarodnoj sajamskoj manifestaciji AGROTRAVEL 2015 u Poljskoj.

Svrha sajma je promocija ruralnih područja, seoskih domaćinstava, domaćih i tradicionalnih proizvoda i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja. Na ovogodišnjem 7. po redu sajmu AGROTRAVEL 2015 koji će se održati u gradu Kielce, u Poljskoj, u periodu od 10. do 12. travnja 2015. godine, Grad Velika Gorica pozvan je da predstavlja zemlju partner, Republiku Hrvatsku.

Kako bismo što kvalitetnije predstavili naš Grad te njegova ruralna područja, tradiciju, kulturu, gospodarske i turističke mogućnosti, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da se odazovu ovom Javnom pozivu.

Prihvatljivi prijavitelji

Na Javni poziv se mogu prijaviti zainteresirana: trgovačka društva (d.o.o. i j.d.o.o.), obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge i zadruge.
Prednost ostvaruju prijavitelji koji djeluju i/ili doprinose razvoju ruralnog područja, seoskih domaćinstava, domaćih i tradicionalnih proizvoda i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja.
Preporuka odabranim prijaviteljima je da pripreme promotivne materijale na poljskom jeziku.
Napomena: Službeni dio sajma je od 10. do 12. travnja 2015. godine, no radi pripreme štanda prije početka sajma i slaganja nakon zatvaranja sajma na put se kreće dan ranije (9. travnja 2015. godine) te je povratak planiran dan nakon službenog dijela sajma (13. travnja 2015. godine).

Dokumenti koji se trebaju dostaviti:

1.Motivacijsko pismo (kojim se opisuje svoja uloga u promociji ruralnog područja, tradicionalnih proizvoda i/ili kulture)
2.Preslika izvatka iz odgovarajućeg registra, iz koje je vidljiv osnivač, za trgovačka društva koja imaju više osnivača treba dostaviti i društveni ugovor u kojem se vidi struktura vlasništva
3.Preslika obavijesti Državnog zavoda za statistiku o razvrstavanju poslovnog subjekta prema NKD-u (samo za trgovačka društva)
Po potrebi, Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Grad Velika Gorica, može zatražiti dodatnu dokumentaciju i obrazloženje.

Mjesto, način i rok za dostavu prijave

Traženu dokumentaciju treba dostaviti u pisanom obliku ili osobno, u zatvorenoj omotnici s imenom i prezimenom te adresom podnositelja prijave, na adresu:

Grad Velika Gorica
Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU
Trg kralja Tomislava 34
10410 Velika Gorica
uz naznaku: „AGROTRAVEL 2015 – prijava za sajam“

Upute za prijavitelje

Poziv će biti otvoren od 23. veljače do 09. ožujka 2015. godine. Prijave nisu obvezujuće, a one podnesene izvan roka propisanog ovim Javnim pozivom neće se uzeti u razmatranje.
Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU izvršiti će izbor izlagača sukladno raspoloživom kapacitetu izlagačkog prostora.
Sve ostale informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Šetalište Franje Lučića 15, 10410 Velika Gorica, ili na br. telefona: 01/5520–528; 01/5559-426 ili putem elektronske pošte: ivana.alilovic@gorica.hr, ivan.cobanov@gorica.hr.

Priloženo:

Javni poziv (PDF)

Produljenje roka za prijave (PDF)