Grad Velika Gorica

Najave

Poetsko-glazbena večer Zlatka Majseca u Knjižnici Galženica

Zlatko-MajsecKnjižnica Galženica organizira sutra, u utorak, 10. veljače 2015. u 19 sati u svojim prostorima (Trg S. Radića 5), poetsko-glazbenu večer Zlatka Majseca pod naslovom “Bića, stvari i pojave”.

Zlatko Majsec (rođen u Zagrebu 1979.) živi u Velikoj Gorici, radi u Zagrebu. Diplomirao je filozofiju i pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Frontmen je i kantautor u velikogoričkom sastavu Mel Camino za koji je tijekom 8 godina službenog djelovanja napisao i uglazbio četrdesetak pjesama. Sa sastavom je izdao 3 studijska albuma: „Kapadokija“, „Kolumbo svoje duše“ i „Avion bez uzletne piste“.

U sklopu projekta slam poezije s brojnim je koleg(ic)ama pjesnicima imao pedesetak javnih nastupa, većinom u Hrvatskoj, ali i u susjednim zemljama. Očekuje se njegova prva zbirku pjesama koja će se, najvjerojatnije, zvati: „Sve filozofije završavaju u narodnim poslovicama“, kao što je svojevremeno zaključio u jednoj od svojih kavanskih rasprava.

Na sutrašnjoj poetsko-glazbenoj večeri, uz autora će kao gosti sudjelovati Robert Kordić i Luka Rajšić na akustičnim gitarama.