- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Velikogorički poduzetnici se predstavljaju slovenskom gospodarstvu

Posted By Gorica.hr On 22.01.2015. @ 07:50 In Vijesti | Comments Disabled

poduzetnici [1]VG Poduzetnički centar d.o.o. nastavlja sa aktivnostima na jačanju poduzetničke infrastrukture našeg grada kroz educiranje poduzetnika, te potporu subjekatima malog gospodarstva našeg grada na međunarodnim tržištima.

Upravo tako se u sklopu projekta „Mala škola poduzetništva“ do sada u bazu podataka na slovenskom tržištu prijavilo više od 30 poduzetnika sa svrhom poboljšanja poslovne suradnje, pružanja, razmjene, transfera znanja i podataka ali i plasmana proizvoda naših gospodarstvenika na slovenskom tržištu. Ovo je pokazni primjer kako se velikogorički poduzetnici žele uključiti i surađivati u raznim projektima te time širiti svoje vidike i iskustva, ali i poslovne uspjehe.

U VG Poduzetničkom centru su zadovoljni brojem prijavljenih poduzetnika, te pozivaju i druge poduzetnike sa se prijave u spomenutu bazu kako bi se velikogoričko gospodarstvo i poduzetnička okolina što kvalitetnije predstavili i na inozemnim tržištima.

Link na kojem je moguće vidjeti prijavljene poduzetnike: http://malasolapodjetnikov.eu/hr/ponudbe-povprasevanja-hr/ [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2015/01/velikogoricki-poduzetnici-se-predstavljaju-slovenskom-gospodarstvu/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/poduzetnici.jpg

[2] http://malasolapodjetnikov.eu/hr/ponudbe-povprasevanja-hr/: http://www.gorica.hr http://malasolapodjetnikov.eu/hr/ponudbe-povprasevanja-hr/

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal