- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Veliki poslovni skup u Velikoj Gorici

Posted By Gorica.hr On 27.01.2015. @ 18:49 In Vijesti | Comments Disabled

poslovni-uzlet1 [1]Danas je Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici održana manifestacija “Poslovni uzlet” u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Velike Gorice. Uz predstavljanje uspješnih poduzetnika i investicijskih mogućnosti grada Velike Gorice, održan je i niz edukativnih radionica namijenjenih poduzetnicima.

Okupljene je pozdravio gradonačelnik Velika Gorice Dražen Barišić izrazivši zadovoljstvo i ponos što je Velika Gorica domaćin ovakvog skupa.

- Velika Gorica je staro trgovačko i obrtničko naselje koje je nastalo na sjecištu mnogih puteva, a i danas koristimo te prednosti što omogućuje našem gradu da bude među pet najvećih po proračunu u Hrvatskoj”, kaže Barišić. Navodi da grad ima niz projekata na kojima temelji svoj gospodarski uzlet. Među inima, izgradnja obilaznice i nove zračne luke Pleso. Dodaje da Hrvatska pošta ovdje planira napraviti novi distributivni centar.

- Ono što želimo je da dati šansu poduzetnicima da kroz sinergiju postignete bolje rezultate, da im pomognemo u tome – dodao je Barišić.

Poslovnom uzletu nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Velike Gorice Tomo Vidović, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, ministar poljoprivrede Tihomir jakovina, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavava Davor Majetić, Vladimir Kristijan, predsjednik Uprave HBOR-a i brojni drugi.

Skupu su se predstavilea i četiri uspješne velikogoričke tvrtke: Zlatarna Križek, Roto Kruna, Krila d.o.o. i Distributivni centar za voće i povrće. Što Velika Gorica može ponuditi investitorima i poduzetnicima, prezentirala je pročelnica Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Nikolina Nežić.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2015/01/veliki-poslovni-skup-u-velikoj-gorici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/poslovni-uzlet1.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal