- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Velika Gorica uskoro dobiva teren sa umjetnom travom

Posted By Gorica.hr On 19.01.2015. @ 17:03 In Vijesti | Comments Disabled

trava [1]U sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Velika Gorica, uz gradski stadion, u tijeku su pripremni radovi za postavljanje umjetne trave. Teren od 10.500 četvornih metara s umjetnom travom bit će jedan od najsuvremenijih u Hrvatskoj.

Osim terena dimenzija 105×68 metara nogometašima će na raspolaganju biti i poligon za trenažne aktivnosti. Cijeli teren će se, obzirom na svoju površinu, kombinacijom pomičnih golova moći prilagođavati i za istovremeni kvalitetan rad više od jedne selekcije.

Najsuvremeniji nogometni teren i trenažni poligon dobit će certifikat Fifa 2 Star. FIFA certifikat sa dvije zvjezdice dodjeljuje se terenima sa umjetnom podlogom koji su izrađeni na način da simuliraju karakteristike prirodnih podloga za nogometne terene. Finala FIFA i UEFA natjecanja održavaju se na terenima koji posjeduju taj certifikat.

Osim HNK Gorice koja ima preko 330 mladih nogometaša u nogometnoj školi, novi teren bit će idealno mjesto treninga za 18 nogometnih klubova koji djeluju na području grada.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2015/01/velika-gorica-uskoro-dobiva-teren-sa-umjetnom-travom/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/trava.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal