- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Poslovni uzlet u Velikoj Gorici

Posted By Gorica.hr On 26.01.2015. @ 06:30 In Vijesti | Comments Disabled

grad1 [1]Sutra će u Velikoj Gorici biti održana manifestacija Poslovni uzlet. Bit će održana u Pučkom otvorenom učilištu, s početkom u 9 sati.

Poslovni dnevnik početkom 2014. godine, pokrenuo je projekt Poslovni uzlet. Cilj projekta je predstaviti hrvatska mala i srednja poduzeća koja su u proteklih 5 godina ostvarila rast poslovnih prihoda, broja zaposlenih kao i ocjene boniteta te kroz cjelogodišnju kampanju upoznati javnost s uspješnim, pozitivnim poduzetničkim pričama na regionalno-županijskom i nacionalnom nivou. Poslovnu snagu Hrvatske oduvijek su činila mala i srednja poduzeća za koja bez zadrške možemo reći da su pokretačka snaga hrvatskoga gospodarstva.

Nakon šest uspješnih manifestacija u 2014. godini „Poslovni uzlet grada Velike Gorice“ prva je u nizu manifestacija u 2015. godini u sklopu projekta „Poslovni uzlet“. Na samom početku događaja organizator, suorganizator i domaćini održat će konferenciju za medije na kojoj će predstavit nadolazeće manifestacije u 2015. godini. Nakon press konferencije uspješni poduzetnici održat će prezentacije te potom slijede edukacije za poduzetnike i obrtnike.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2015/01/poslovni-uzlet-u-velikoj-gorici/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/grad1.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal