Grad Velika Gorica

Obavijesti

Pomozimo malom Pavlu

pavaoDvogodišnjak Pavao Čančer boluje od artrogripoze koja se manifestira ukočenošću zglobova, tetiva i slabom pokretljivošću mišića. Iza njega je operacija, terapije i vježbanja koji su dio njegove svakodnevnice i borbe s ovom rijetkom bolesti.

Prošlo je više od pola godine otkada su Velikogoričani ujedinili snage i na velikom koncertu za Pavla prikupili novac za pomoć u njegovoj borbi. Ipak, ova priča očekuje svoj nastavak jer je ovom malom dječaku i velikom borcu novac bio dovoljan samo za početak liječenja, za dvije operacije stopala, ali Pavla očekuje višegodišnje liječenje. U želji da mu pomognu, nekolicina prijatelja obitelji Čančer osmislila je fundraising kampanju na Indigogo koju možete pronaći na linku “Help Pavao walk independently“.

- Procijenjeni troškovi tih operacija i ortoza, odnosno višegodišnjeg liječenja su 100 000 eura. S obzirom na to da je to dosta veliki iznos, za početak, za nekoliko godina bilo bi nam dostatno 50 000 eura. Mi smo već krenuli u prikupljanje nekih sredstava pa i putem fundraising kampanji stoga vas molimo ako ste voljni pomozite malom Pavlu da hoda i da postane samostalna osoba. Hvala vam! – poručila je Pavlova majka Ivančica Čančer.

Zato vas pozivamo, ako ste u prilici, proširite glas i pomozite kako bi Čančerovi prikupili novac za drugu Pavlovu operaciju. Sve informacije možete pronaći na navedenoj stranici, a ako imate još kakvih pitanja na raspolaganju je mama, Ivančica Čančer na 098/671-459.