Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Kurilovec

Poštovani,

molimo Vas da se razmotri mogućnost odvoženja smeća u Kurilovcu dva puta tjedno, umjesto jedanput kao do sada, budući da je isto veliki problem za stanovnike tog, gotovo najstarijeg, naselja Velike Gorice.

Ujedno, bilo bi korisno ako bi se mogao u istom naselju, posebno pokraj Udarnikovog igrališta gdje se stalno kreće veći broj ljudi, otvoriti mali poštanski ured.

Hvala.

Renata Turčinov

5 komentara na: Kurilovec

  • Suzana Janev

    Poštovani,
    molim Vas da razmotrite mogućnost da po hitnom postupku organizirate postavljanje signalizacije, semafora na vrlo prometnom križanju Kolareve i Tesline. Na tom se dijelu vozi jako velikom brzinom, nema ležećih policajaca, automobili doslovno “prozuje” sa nadvožnjaka bez usporavanja i to je strašno kada Vam djete mora tim putem u školu. Kurilovečka djeca koja idu u Hribar u školu prolaze baš na tom mjestu. Na tom su istom mjestu gotovo svaki tjedan prometne nesreće. Molim vas nemojte dozvoliti da se desi teška tragedija pa da tek onda odlučite nešto poduzeti. Pripreme za semafor su tamo već napravljene, treba samo posao završiti.
    lp

  • Tihomir

    Kad će biti uređen ostatak Tesline ulice od Kolareve do Kurilovečke?

  • Draženka

    Poštovani,
    kada će početi radovi na uređenju drugoj dijela Jelačićeve ulice (do Kolodvorske)?
    lp

  • Marko

    Poštovani,

    Zanima me dali je u planu uređenje ulice Andrije Kačića Miosica do kraja znaci do broja 1 kako je i na početku ulice kod Konzuma.

    Unaprijed hvala na odgovoru!

    Marko

  • IRENA

    Poštovani,
    kada će biti u planu uređenje Lomničke ulice (od ulice Bana Jelačić), koja je u zaista lošem stanju i već godinama se samo krpa a rupe su sve veće i veće i nedovoljno se saniraju?
    Srdačan pozdrav

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>