Grad Velika Gorica

Obavijesti

Besplatni obrazovni program iz poljoprivrede za 15 polaznika

Zagrebačka županija, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, pokreće program obrazovanja „Poduzetništvo u ekonomiji znanja – Specijalistička edukacija za poljoprivrednike“ za 15 polaznika s područja Zagrebačke županije.

Program je namijenjen postojećim poljoprivrednicima koji nemaju prethodno formalno ekonomsko i poduzetničko obrazovanje, s ciljem stjecanja novih znanja za unapređenje poljoprivredne djelatnosti te povećanja konkurentnosti županijskih poljoprivrednika. Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se prijave na program obrazovanja najkasnije do 20. siječnja 2015. godine.

Na besplatni obrazovni program prijaviti se mogu isključivo poljoprivrednici koji imaju prebivalište/sjedište u Zagrebačkoj županiji te koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji. Program će se početi provoditi u veljači 2015. godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (Trg J.F. Kennedya 6), petkom poslije podne i subotom prije podne. Točan raspored i satnica predavanja odabranim polaznicima dostavit će se naknadno.

Više o samom programu možete naći na linku: http://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti?year=2015&id=4028.