- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Svečano predstavljanje projekta ‘U mojem dvorištu – V mojem dvorišču – In My Back Yard (IMBY)’

Posted By Gorica.hr On 01.12.2014. @ 17:39 In Najave | Comments Disabled

OP_SI-HR_hr_rgb [1]U srijedu 3. prosinca 2014. s početkom u 10,30 u dvorani zgrade gradske uprave Grada Velike Gorice na Šetalištu Franje Lučića 15 u Velikoj Gorici održat će se svečano predstavljanje povodom sklapanja ugovora o sufinanciranju projekta „U mojem dvorištu – IMBY“, koji Grad Velika Gorica kao vodeći partner, provodi u partnerstvu s VG Čistoćom i slovenskim partnerima Gradom Velenje i Školskim centrom Velenje.

Projekt vrijedan 1,2 milijuna eura sufinanciran je u sredstvima Europske unije, putem Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR/ERDF) u iznosu od 1,05 milijuna eura (85%), a provodi se u razdoblju od prosinca 2013. do rujna 2015. godine. Svrha projekta je izgradnja infrastrukture za pravilno gospodarenje otpadom, edukacija građana i stručnih službi te prekogranična suradnja u gospodarenju otpadom između gradova Velike Gorice i Velenja.

Logo EFRR [2]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2014/12/svecano-predstavljanje-projekta-u-mojem-dvoristu-%e2%80%93-v-mojem-dvoriscu-%e2%80%93-in-my-back-yard-imby/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/OP_SI-HR_hr_rgb.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/Logo-EFRR.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal